Tuesday, June 01, 2010

kognitif wa agak kurang stabil..

aduuuiiiyaiii... tak tentu hala wa dua tiga hari ni. dunia kognitif wa agak kurang stabil. laptop pinjam wa rosak pulak dah. selama ni wa guna laptop tu la kalau nak update blog ni..
hihihi... laptop pinjam!. wa bukannya tak de laptop sendiri. tapi laptop wa tu ada problem hard disk. wa mintak pinjam laptop nyah (anak sedara wa) satu minggu.. kemudian wa rasa sedap pulak guna laptop tu.. last-last dah setahun wa pinjam laptop nyah.

nyah pun tak de kata apa pun kat wa. tak mintak-mintak pun. wa pun buat-buat tak faham jer laa.. bila dah jadi macam ni, wa terasa sangat kehilangannya. memang wa ada rancang nak beli yang baru.. tapi ada yang free lagi best...hihihi..

wa ingat wa kena bagi balik la kat nyah. sebelum bagi balik tentu la kena 'bela' balik laptop tu. alang-alang nak pi 'bela'.. wa hantar terus laptop wa yang lama tu. tokeh kedai tu kata lepas cuti sekolah baru siap... huhuhu... 'melanuih' la wa dua minggu ni.

ni ha resit yang wa hantar dua laptop wa tu.. cepat laaaa siap... tangan wa dah gigil niii..


ini pun wa update guna laptop pinjam jugak. pinjam kawan wa punya. pinjam sejam jer.. hihihi... takut pulak jadi seminggu..

dalam zaman mutakhir ni.. wa kena ada tiga gadget ni bersama wa setiap masa.. dua bijik tepon buruk wa (yang satu tu nombor pada keypad pun dah tanggal).. kamera oren wa.. dan satu lagi laptop. hari ni hidup wa tak tenteram kerana wa hilang satu gadget wa ni.. mungkin otak wa kembali stabil bila wa dah beli laptop baru... ooopsss...

4 comments:

  1. beli a baru.. courts tgh sales tuh :)

    ReplyDelete
  2. iye pkcikket...sila membeli yang baru..yang kecik n mudah dibawa ke mana2 hatta ke padang sekalipun..hehe low yat melmbai2 nun..:)

    ReplyDelete
  3. yeeehaaa.. kepala dah kembali stabil.. hihihi.. dah ada laptop baru..

    ReplyDelete
  4. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    ReplyDelete