Thursday, April 22, 2010

kasi botak sama pokcikket..

kepala wa berdenyut jer hari ni. semalam wa dengan geng-geng kerja wa kena siapkan tempat mesyuarat PIBG. memang tu lah kerja wa setiap tahun kalau ada majlis PIBG kat tempat kerja wa ni. wa telan panadol sebijik. dah empat lima jam tak rasa apa-apa pun. kepala wa macam tu jugak.

wa jarang sangat sakit kepala. kepala wa memang tahan. panas terik, hujan setakat renyai-renyai tu kepala wa masih dapat berfungsi dengan baik. tah la kali ni. mungkin banyak sangat fikir, banyak sangat kerja.. agak tergugat sikit kepala otak wa. dulu masa wa nak ambil spm pun macam ni jugak. wa baca hari-hari. hari-hari wa sumbat ilmu dalam otak wa ni. macam nak pecah otak wa. last-last wa ambil keputusan dengan 10 geng form 5 wa kasi cukur kita punya kepala.
geng wa berposing baiiikkkk punya... sekolah wa sekolah lelaki, apa nak malu..
hallammakkk... wa dengan geng wa jadi glamour kat sekolah wa. semua cikgu kenal geng wa. sebelum ni wa dengan geng wa student kelas corot jer.. cikgu pun malas nak ambil tahu hal kelas wa. tambah pulak lagu-lagu ukay's tengah meletup. hahaha... bertambah meletup jugalah geng wa.
geng wa kena panggil dengan cikgu disiplin. puas kami bagi alasan, niat asal geng wa bukan nak ikut kumpulan rock laloq ukay's tu. dah kebetulan. HEM tak boleh buat apa-apa. botak kepala tak ada dalam peraturan sekolah. geng wa terlepas dengan amaran.
lepas SPM, geng wa kasi gempaq dengan keputusan cemerlang. ada yang yang dapat straigh A. sekarang ada yang jadi doktor, peguam syarie, pensyarah dan wa cikgu.
wa ingat aaaa... kena botak kepala sekali lagi kot. mungkin boleh hilang pening-pening wa ni. biar kita botak sebab cukur. jangan botak sebab.............................. jangan marah aaaa... hahaha..

No comments:

Post a Comment